club booom ibiza hi spec club in ibiza stad > ibiza
IBIZA CLUBS | Alles over Clubs en Clubben op Ibiza!  club booom ibiza hi spec club in ibiza stad > ibiza
BOOOM! IBIZA


TICKETS BOOOM! IBIZA
Club BOOOM! IBIZA - Hi-Spec Club
- Ibiza-STAD, Ibiza, Balearen, Spanje
BOOOM! IBIZA werd geopend als Hi-Spec club in een compleet gerenoveerde & gemoderniseerde locatie (voormalig Angelís 80er, Zulu 90er jaren, Penelope 2005 & Heaven 2007) met indrukwekkende, allereerste ooit, op maat ontworpen Pioneer Sound System. Hoewel de eerste 2013 line ups nog aangekondigd werden als La Bomba, werd de club gedwongen om de naam te veranderen. en werd bovendien de aangekondigde openingsdatum een paar keer uitgesteld. BOOOM, met Danny Whittle, voormalig brand manager van Pacha, en Mark Netto een tijdje aan de leiding voor de muzikale richting van de club, en hulp van bekende artiesten, presenteerde de club een verrassende line up met voormalig Pacha coryfeeŽn: Luciano en zijn Vagabundos, Erick Morillo (Subliminal), Defected etc.
Uiteindelijk opende de club met AVICII, op maandag 15 juli, 2013.
De weken erna zagen de volgende opening parties: Chaos Colores, LIMELIGHT BEAT & GET PHYSICAL, Sexy by Nature, Circus met Yousef, BE CRAZY, VAGABUNDOS met Luciano, DEFECTED en Eject.
2015 en 2016 BOOOM Club nights en line ups werden nooit meer aangekondigd.
OPEN IN DE WINTER:
In de winter van 2013 op 2014 werd de club Iedere vrijdag en zaterdag, getransformeerd tot een een hotel suite ergens op de wereld, om hun winter party met speciale gasten te presenteren: SUITE 780.
BOOOM en
DEFECTED IN THE HOUSE moeten hun opening datum nog bekend maken
* Alles over: BOOOM IBIZA of klik op het party logo hier onder
maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
volgt volgt volgt
Categories
Ibiza 4 all, Complete informatie over alle Clubs en uitgaan of clubben in of bij Ibiza-stad, San Antonio, San Rafael, San Josep en San Antonio op Ibiza.
© 2006 - 2019 ibiza4all.org