club gatecrasher ibiza nachtclub in san antonio > ibiza
IBIZA CLUBS | Alles over Clubs en Clubben op Ibiza!  club gatecrasher ibiza nachtclub in san antonio > ibiza
GATECRASHER of EDEN IBIZA OPENING PARTY 2017 ??? - volgt

voormalig 
TICKETS GATECRASHER IBIZA
Club GATECRASHER IBIZA Nachtclub
- San Antonio, Ibiza, Balearen, Spanje
Engelandís meest bekende internationale club merk, GATECRASHER, nam begin 2014EDEN IBIZA over.
De club, die evolueerde van Star Club, naar het legendarische Kaos, met een capaciteit† van 5000 (jaren í90) totdat het in 1999 Club EDEN werd. Vervolgens werd de club in 2000 volledig verbouwd en stond vanaf nu bekend om zijn extravagante inrichting, met 2 dansvloeren, 12 bars, een chill-out room en een VIP room, en muziek uit het allerbeste soundsystem van Spanje. Kledingsvoorschrift: dress to impress
Al snel werd de club de favoriete de thuisbasis van vakantievierende Britse clubbers door hun legendarische zomer parties waaronder: DJ Pete Tongís WONDERLAND, KISSDAFUNK (House) DJ Marc Vedoís KOOLWATERS (2008), GARLANDS met Les Calvert & Dave Booth, MONDO LOCO, TWICE AS NICE (R&B|Garage|Hip Hop), Hed Kandi en Judge Julesí Judgement Sundays.
EDEN IBIZA veranderde in 2013 van eigenaar en Hollandse ondernemer Michael van de Kuit, die bekend staat om zijn scherpe zakelijke instinct en zijn vermogen om oude gebouwen te redden van verval en om te bouwen tot succesvolle nieuwe vestigingen, realiseerde een complete verbouwing die de oude opgedeelde club in een grote clubbers hemel veranderde met 13 bars en 2 VIP-rooms.
Bij GATECRASHER (cap. 3000) ging het er aanvankelijk om een muziek locatie te zijn, gericht op de internationale party crowd, met als motto: All About The Music. En terwijl in 2013 de EDEN party agenda nog de volgende namen liet zien: TOOLROOM KNIGHTS, CNTSTR, OUR HOUSE. FEED THE GREED, Ministry of Sounds, JUDGEMENT FRIDAYS, Garlands en Ferry Corstenís FULL ON, werden de 2014 GATECRASHER Club nights en line ups de een na de ander gecancelled en eindigde het seizoen met veel geruchten en verdachtmakingen.
* Alles over: GATECRASHER IBIZA of klik op het EDEN party logo hier onder
maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
volgt volgt
Categories
Ibiza 4 all, Complete informatie over alle Clubs en uitgaan of clubben in of bij Ibiza-stad, San Antonio, San Rafael, San Josep en San Antonio op Ibiza.
© 2006 - 2019 ibiza4all.org