kleinere clubs op ibiza
IBIZA CLUBS | Alles over Clubs en Clubben op Ibiza!  kleinere clubs op ibiza
GUARANA VETO MOMA KEEPER LAS DALIAS SUHSIPOINT 9NINE

KLEINERE CLUBS OP IBIZA

Het aanbod van kleinere uitgaanslocaties, vaak het hele jaar open, zoals guarana, VETO (voormalig GRIAL, dat zn deuren sloot om een heel nieuw avontuur te beginnen), MOMA (voormalige club Martina), KEEPER, Las Dalias (ook thuisbasis van de Hippie Market), SANSARA en SUSHIPOINT beide restaurants, werd onlangs aangevuld met gecombineerde horecagelegenheden dergelijke als: 9NINE en DUNES.
Het alom bekende KM5 Bar Restaurant Lounge Garden op Ibiza is gesitueerd in de heuvels, net buiten Ibiza-Stad. Het is een mooie club in Bedoene stijl waar je heerlijk kunt dansen met betoverende tuin en Mediterraan restaurant waarvoor reserveren noodzakelijk is!
BORABORA begon 1997 op initiatief van producer and DJ Gee Moore en groeide al snel uit tot een wereldberoemde cosmopolitische club en eind 90er jaren startte Gee een muzieklabel onder dezelfde naam. Wereldberoemde DJs spelen graag in deze high-tech club.
Voormalig SUMMUM, een kleinere club met een groots geluid, arty aankleding en een gevarieerd programma met top DJ s en live concerten die ooit R&B en UK Garage op Ibiza introduceerden en parties organiseerden met Charlies Angelz, heet nu THE FORGOTTEN CLUB (Baai San Antonio) en is de nieuwe Zoo Lounge, onder PUSSYCAT 2, (HOUSE of the van de ZOO), die hun eigen feesten zullen draaien, maar onder de oude naam SUMMUM, ook plaats bied voor andere parties.
Hetzelfde geldt voor SOMNI, dat is nu tevens de thuisbasis van Japans Restaurant YOKUBŌ Sushi & Drinks dat het hele jaar open is, maar ook nog steeds feesten draait onder de naam Summum.
2014 Begon met de aankondiging van her-opening van het compleet vernieuwde club restaurant PLAN BE, (voormalig Novum) bij Sta. Gertrudis, maar het werd al snel stil.....

Categories
Ibiza 4 all, Complete informatie over alle Clubs en uitgaan of clubben in of bij Ibiza-stad, San Antonio, San Rafael, San Josep en San Antonio op Ibiza.
2006 - 2019 ibiza4all.org