voormalige clubs op ibiza
IBIZA CLUBS | Alles over Clubs en Clubben op Ibiza!  voormalige clubs op ibiza
VOORMALIGE CLUBS OP IBIZA
CLUB EDEN IBIZA bestond van 1999 tot 2014, toen de club werd overgenomen door GATECRASHER.
EDEN IBIZA
CLUB Azuli, opgericht door David Piccioni verhuisde een aantal jaren geleden naar de wereldberoemde club Space!
EL DIVINO is inmiddels gesloten, en op de prachtige lokatie in de haven, zal PACHA in het vervolg de scepter zwaaien, in Restaurant Cabaret LIO! Het is de favoriete hang-out voor RICH & FAMOUS die zich er liefst met een jacht laten afleveren. Miss Moneypenny en Hed Kandi hadden lange tijd hun  residentie.
SOMNY wilde deze club laten evenaren met de grote nachtclubs van de wereld, met intieme en persoonlijke sfeer een een capaciteit van 1000 gasten.
BLU IBIZA (voorheen BLUE ROSE) was een club, met verschillende eigenaars, hun slogan was: BLU IS WHERE THE MUSIC RULES, maar helaas weer gesloten.
* BLU IBIZA
BOHO IBIZA een Club locatie die heel wat stof deed opwaaien toen deze in 2009 opende, in voormalig Extasis, San Antonio, met de planning om open het hele jaar open te zijn voor de Ibiza Clubbers en eiland-bewoners, om te genieten van de bohemien stijl in prachtige omgeving.
De locatie trok vele beroemdheden, eilandbewoners en vakantiegangers, doordat ze hun prijzen laag hielden..... maar helaas verdween de club van het toneel
.
* BOHO IBIZA
Categories
Ibiza 4 all, Complete informatie over alle Clubs en uitgaan of clubben in of bij Ibiza-stad, San Antonio, San Rafael, San Josep en San Antonio op Ibiza.
© 2006 - 2019 ibiza4all.org